Kernwoorden

Helder

Helder staat bij Serveo voor begrijpelijke en duidelijke taal. Bij Serveo zeggen we wat we wat doen en doen we wat we zeggen. Ons advies start bij het kiezen van het soort dienst en gaat door tijdens het contract. Dit kan per e-mail, maar ook telefonisch. Internet serviceproducten worden overgoten met verschillende technische termen. Dit vertaalt Serveo naar heldere adviezen.

Persoonlijk

Voor vragen of opmerkingen staat Serveo altijd klaar. Het helpen en adviseren van klanten doen wij graag. Het verstevigt de onderlinge relatie en het belangrijkste: het zorgt voor een tevreden klant.

Duurzaam

Een andere pijler van Serveo is duurzaamheid. Wij proberen diensten aan te bieden met weinig energieverbruik en plaatsen deze in een groen datacentrum. Het datacebtrum verbruikt groene stroom en maakt gebruik van innovatieve duurzame oplossingen om de ruimtes te koelen. Daarnaast is Serveo initiator van Hostgroen. Dit is een label voor klanten om aan te tonen dat hun website groen gehost wordt.

Kwaliteit

Een hoge beschikbaarheid is voor vele klanten erg belangrijk. Daarmee is het voor Serveo ook belangrijk. Naast de service die Serveo standaard aanbiedt, hebben wij oog voor goede hardware. Technologische ontwikkelingen houden wij bij en bieden de laatste producten aan.

Waarom Serveo?

Op basis van 160 klantbeoordelingen krijgt Serveo een 9,8. Ervaar het zelf!

Geweldige support

Bereik ons 24/7 via ticket & e-mail

Serveo garantie

Eerste maand altijd op proef

Heldere prijzen

Geen setup of transactie kosten